Wood Do

Puuseppä Lohjalta


     040-0461368

Pyrin töissäni hyödyntämään mahdollisuuksien mukaan Uusiomateriaalia. Koen että minulla on “silmää” löytää ylijäämä yms. materiaalille uusi elämä.

Pääasiassa työstän puuta eri muodoissa, mutta olen myös yhdistänyt muita materiaaleja puuhun. Lasi, eri metallit ja sementti ovat minulle tuttuja raaka-aineita.


Olen myös suunnitellut sekä valmistanut useamman esineen asiakkaan omasta materiaalista sekä asiakkaan ideaa seuraten, esimerkiksi kulhot joissa on käytetty asiakkaan pihalta kaaduttua puuta ovat olleet kysyttyjä. Kyseiset työt ovat olleet suosittuja lahjoja.

Uusimpana aluevaltauksena olen tutustunut pienen CNC-jyrsimen käyttöön, kyseisellä laitteella on mahdollista valmistaa esim. erilaisia kylttejä. CNC:tä voi käyttää Laserin kanssa ja sillä voi polttaa mm. puuhun kuvia tai tekstiä.

Olen myös toteuttanut muutaman entisöintiprojektin, entisöinti ei välttämättä ole lähinnä sydäntäni.
Useassa tapauksessa entisöinti on työläämpää kuin kokonaan uuden tekeminen.

Minulla on yli kahdenkymmenen vuoden kokemus alalta, ja olen luonut vahvan verkoston, jonka avulla pystyn myös toteuttamaan isompia projekteja (kooltaan tai määrältään). Olen myös avoin uusille ideoille, toteutan mielelläni asiakkaan ideoita ja pystyn auttamaan jo suunnitteluvaiheessa.